Jdi na obsah Jdi na menu

Aerodrome Festival rozšiřuje program o další zahraniční kapely!

30. 1. 2018

Datum: 28.06.-30.06.2018                                     Místo: Letiště Panenský Týnec

milky-chance.jpgMilky Chance (foto: Angelika Špicarová)

Aerodrome Festival potvrzuje další účinkující. Na pátý ročník, jemuž budou vévodit Nine Inch Nails, Macklemore a Wiz Khalifa, dorazí německé duo Milky Chance, známé především díky celosvětovému hitu „Stolen Dance” nebo jeden z největších objevů posledních let - skotští Chvrches, které si vedle BBC Radia nebo prestižního časopisu NME oblíbili také Depeche Mode.

Dalším pozoruhodným úlovkem pořadatelů jsou američtí Portugal. The Man, jejichž aktuální album „Woodstock” opanuje prodejní i rozhlasové hitparády po celé planetě. Zatím poslední skupinou, jež se na festivalu představí jsou britští Nothing But Thieves, kteří své koncertní zkušenosti sbírali po boku Muse, Arcade Fire či Twenty One Pilots.

Nově oznámenou čtveřicí kapel organizátoři potvrzují avizovanou dramaturgickou změnu, kterou Aerodrome projde. Z dříve jednodenní hudební akce preferované hlavně u příznivců rocku, hardcoru a metalu, se letos promění v plnohodnotný třídenní festival, jež na dvou pódiích nabídne přes třicet zahraničních vystupujících z popové, rockové, hardcorové, hiphopové i elektronické scény.

V tuto chvíli je známých dvacet jmen. Zbylých dvanáct interpretů (včetně headlinera páteční noci) bude zveřejněno velice brzy. Na návštěvníky letiště v Panenském Týnci čeká bohatý doprovodný program, poskytující různé formy relaxace i vyžití pro příznivce adrenalinu.

Lístky za 3490,- Kč a více informací najdete na webu aerodrome.cz. K dostání jsou i jednodenní vstupenky za 1690,- Kč.

Související:

Seznam účinkujících na Aerodrome Festivalu uzavírají Halestorm!

Lana Del Rey je další hvězdou nabitého Aerodrome Festivalu!

Aerodrome Festival přidává další hvězdná jména!

Aerodrome Festival bude mít 3 dny a přiveze 30 zahraničních hvězd!