Jdi na obsah Jdi na menu

Seznam účinkujících na Aerodrome Festivalu uzavírají Halestorm!

23. 5. 2018

Datum: 28.06.-30.06.2018                                         Místo: Letiště Panenský Týnec

halestorm_2018.jpgHalestorm (foto - zdroj: aerodrome.cz)

Posledním jménem, které bude na letošním ročníku Aerodrome Festivalu reprezentovat zahraniční rockovou scénu, jsou američtí Halestorm.

Tato pensylvánská čtveřice soustředěná kolem zpěvačky Lzzy Hale doposud nahrála tři studiová alba a v roce 2013 se se singlem „Love Bites (So Do I)” zapsala do historie Grammy Awards v kategorii Best Hard Rock/Metal Performance. Od vzniku v roce 2009 jsou Halestorm prakticky neustále na turné a každý rok odehrají neuvěřitelných 250 koncertů. Během svých vystoupení sdíleli pódium s desítkami rockových a metalových hvězd jako např. Evanescence, Papa Roach, Alter Bridge nebo Stone Sour a Bullet For My Valentine, se kterými je nyní svede dohromady i Aerodrome Festival.

Aerodrome Festival se uskuteční ve dnech od 28. do 30. června na letišti v Panenském Týnci a spolu s Halestorm nabídne na dvou pódiích celkem 32 zahraničních účinkujících. První scéně, která bude věnována zástupcům popu, indie, hip hopu a elektroniky, bude vévodit jedna z nejpopulárnějších zpěvaček současnosti Lana Del Rey, industriální ikona Nine Inch Nails a rapové hvězdy Macklemore a Wiz Khalifa. Na příznivce rocku, metalu a hardcoru bude zaměřeno druhé pódium, které představí tak zvučná jména jako Limp Bizkit, Parkway Drive, Stone Sour, Body Count feat. Ice-T, Bullet For My Valentine, Hollywood Undead a mnoho dalších.

Hvězdami nabitou hudební produkci doplní bohatý doprovodný program, který poskytne jak vyžití pro příznivce adrenalinu (např. ve větrném tunelu), tak relaxační zónu. Součástí areálu bude kemp, kde si návštěvníci mohou buď postavit vlastní stan nebo si pronajmout tent hotel či VIP stan. Nově pořadatelé nabízejí pro větší pohodlí fanoušků dopravu zdarma z Prahy a zpět festivalovým autobusem.

Lístky za 3490,- Kč a více informací najdete na webu aerodrome.cz. K dostání jsou i jednodenní vstupenky za 1990,- Kč.

Související:

Lana Del Rey je další hvězdou nabitého Aerodrome Festivalu!

Aerodrome Festival rozšiřuje program o další zahraniční kapely!

Aerodrome Festival přidává další hvězdná jména!

Aerodrome Festival bude mít 3 dny a přiveze 30 zahraničních hvězd!