Jdi na obsah Jdi na menu

Sting bude hlavní hvězdou Prague Metronome Festivalu!

11. 12. 2016

Datum: 23.06.-24.06.2017               Místo: Výstaviště Holešovice, Praha

sting-2016.jpgSting (foto: Eric Ryan Anderson)

Jeden z nejpopulárnějších světových hudebníků Sting vystoupí poprvé v České republice na festivalovém pódiu. Bude hlavním headlinerem Prague Metronome Festivalu, který se uskuteční od 23. do 24. června na pražském Výstavišti.

Britský umělec do Prahy přijede s aktuálním skvěle přijatým albem „57th & 9th”. „Jsme opravdu šťastní, že se nám podařilo získat Stinga pro Prague Metronome Festival 2017 a že můžeme tuto radost sdílet se všemi fanoušky. Bude to zároveň Stingova česká festivalová premiéra a jsme nadšení, že to bude právě na Metronome,” říká hlavní dramaturgyně Barbora Šubrtová. Na turné „57th & 9th” Stinga doprovodí tříčlenná kapela, včetně jeho dlouholetého kytaristy Dominica Millera. Toho na pódiu doplní bubeník Josh Freese a Rufus Miller na kytaru.

Předprodej vstupenek se pro veřejnost spouští v pondělí 12. prosince a bude až do konce ledna za zvýhodněnou cenu. „První tisícovce lidí, kteří si koupí vstupenku v předvánočním čase, navíc nabízíme dárek - CD čerstvého Stingova alba '57th & 9th'. Pro klienty České spořitelny, jednoho z klíčových partnerů akce, máme slevu 15 % na nákup lístků od 12. prosince. Sledujte náš web metronomefestival.cz pro další informace,” říká producent festivalu Martin Voňka. Lístky jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketpro a GoOut.cz.

Vstupenky na Prague Metronome Festival pořídíte za následující ceny:

Dvoudenní vstupenka - stání: 1690,- Kč (od 1. února: 1890,- Kč)
Dvoudenní vstupenka - sezení tribuna: 2900,- Kč (do vyprodání omezené kapacity)
Dvoudenní vstupenka - stání (11- 17 let): 990,- Kč