Jdi na obsah Jdi na menu

Winter Arena 2015 představila kompletní line-up!

22. 1. 2015

Datum: 20.02.-22.02.2015                  Místo: Skiareál, Klínovec

winterarena2015-banner.jpg

O víkendu 20. - 22. února se ve Skiareálu Klínovec opět představí zahraniční špičky současné hudební scény a doplní je nejznámější tuzemští interpreti. Během sobotního dne proběhne Snb & freeski contest s účastí předních českých riderů.

Symbióza kvalitní hudby a zimních adrenalinových sportů se osvědčila už minulý rok, kdy dorazila bezmála tisícovka návštěvníků. Díky tomu se letos chystá velké pokračování.

Velká jména Zomboy, Loo & Placido, TC, Foreign Beggars, Loadstar, Neonlight doplní pro velký úspěch, který zaznamenali na loňském ročníku, tuzemští zástupci a garanti skvělé párty Skyline a projekt Jäger Vibes – DJ Akvamen a Rae Montana – kteří přivezou DJský set kombinovaný s live drum setem, Suki vs. Pixie, Bifidus Aktif vs. Akira, Twisted Minds a žívý set předvede Ollie Torr. K celému line-upu se připojí i Bass Drop Crew.

Ale to samozřejmě není všechno, co Winter Arena nabízí, hlavní součástí celé akce je Snb & freeski contest. Po loňské vydařené premiéře závodu ve slopestylu budeme letos sledovat tuto disciplínu znovu. A pozor, letos mají jezdci dvojnásobnou motivaci v podobě prize money 80 000 Kč!

Také nesmíme zapomenout na oblíbenou disciplínu Best trick. Hlavní závod je připraven na sobotní den. Neděle pak patří divákům a široké veřejnosti, pro něž jsme připravili Public contest. Denní program doplní partička Freeride.cz s jejich sérií Just ride!

Winter Arena letos opět spojila síly s největším tuzemským festivalem elektronické hudby Let it Roll a nově navázala spolupráci s portálem Freeride.cz, díky čemuž se oficiálně stala součástí série Just Ride 2015.

Vstupenky jsou stále k dispozici za 590,- Kč a 1 990,- Kč v sítích GoOut.cz a Ticketpro. Výhodné víkendové balíčky (zahrnující vstup, ubytování, dopravu na místě nebo třeba skipas) se prodávají od 2 000,- Kč a návštěvníci si je mohou pořídit na webu festivalu Winter Arena.

Web: www.winterarena.cz