Jdi na obsah Jdi na menu

Alicia Keys vystoupí v České republice až příští rok!

9. 8. 2020

Live: Alicia Keys 

Datum: 25.06.2021                               Místo: O2 Arena, Praha

alicia-keys.jpgAlicia Keys (foto - zdroj: livenation.cz)

Vzhledem k situaci s epidemií koronaviru SARS-CoV-2 bylo přeloženo vystoupení americké zpěvačky Alicie Keys, které mělo proběhnout 25. června 2020 v pražské O2 Areně. Koncert se bude konat v novém termínu 25. června 2021 na tomtéž místě. Vstupenky zakoupené na původní datum zůstávají v platnosti.

Patnáctinásobná držitelka Grammy, zpěvačka, skladatelka a producentka Alicia Keys vydala 20. března sedmé studiové album „A.L.I.C.I.A.”, které podpoří koncertním turné. To tentokrát neopomene ani Českou republiku.

Alicia Keys je mimo všechny výše jmenované role také herečka, podle New York Times nejlépe prodávající autorka, ale i podnikatelka a aktivistka v humanitárních organizacích. Od svého debutu s názvem „Songs In A Minor” si vybudovala jedinečný repertoár hitů s více než čtyřiceti miliony prodaných nahrávek po celém světě. Jako herečka se výrazně zapsala ve filmech „Sejmi eso”, „Holka na hlídání” nebo „Tajný život včel”. V roce 2011 se poprvé postavila i za kameru jako režisérka jedné z povídek TV série „The Five”, které vyprávějí příběhy žen postižených rakovinou prsu. Zaujala také jako spisovatelka, vydala totiž knihu „Tears for Water: Songbook of Poems & Lyrics by Alicia Keys”.

Jako filantropka je spoluzakládající členkou organizace Keep a Child Alive, kterou zároveň reprezentuje jako její světová ambasadorka.

Devětatřicetiletá rodačka z New Yorku vydala 20. března novou studiovou desku nazvanou prostě „A.L.I.C.I.A.”. Kromě materiálu z ní představí umělkyně na koncertech rovněž své klasické hity - od „No One” přes „If I Ain’t Got You” až po „Girl On Fire”.

Vstupenky na pražskou show jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketmaster a Ticketportal v cenovém rozmezí od 1790,- Kč do 2290,- Kč.