Jdi na obsah Jdi na menu

Allah-Las navnadí pražské publikum na horké léto!

8. 6. 2016

Live: Allah-Las

Datum: 28.06.2016                   Místo: Lucerna Music Bar, Praha

allah-las_2016.jpgAllah-Las (foto - zdroj: Lucerna Music Bar)

Pár dní před letními prázdninami do Prahy zavítá americká rocková kapela Allah-Las, která se svým soundem liší od čehokoliv, co by naznačovalo, že se píše rok 2016. Naživo se na tento úkaz mohou těšit 28. června návštěvníci Lucerna Music Baru.

Allah-Las se potkali při práci v obchodě s deskami Amoeba Music, klíčové destinaci všech milovníků hudby v Los Angeles. Zatímco tahle zkušenost formovala jejich teoretické znalosti, zvuk se tavil v podzemním suterénu, kde se dali dohromady jako kapela. Začali hrát a vystupovat v Los Angeles v roce 2008 a v roce 2011 konečně nahráli svůj první singl „Catamaran”. V roce 2012 začali spolupracovat s labelem Innovative Leisure a vydali album „Allah-Las” s druhým singlem „Tell Me (What’s On Your Mind)”. Desce se dostalo nadšeného kritického přijetí, následovalo turné a další práce ve studiu.

V roce 2014 vydali Allah-Las své druhé album „Worship The Sun”. Představili na něm osobitou směs westcoastového garážového rock and rollu, latinoamerických perkusí a elektrického folku. Písničky evokují náladu věčných jihokalifornských pláží a minulosti Los Angeles - beatnici, umělci, surfaři, nomádi. Slyšíte inspiraci kapelami Love a Felt. Nahrávka „Worship The Sun” je perfektním soundtrackem pro nejlepší surfařský film, který ještě nebyl natočen, nebo pro hodinovou jízdu v Topanga Canyon. Je to teenagerská symfonie slunce pro všechny, kteří znají jeho půvab.

Vstupenky za 330,- Kč + poplatky jsou k dispozici na webu musicbar.cz a v sítích GoOut.cz, Eventim, Ticketpro a Ticketportal. V pokladně Lucerna Music Baru jsou k zakoupení bez poplatku. Na místě v den koncertu budou lístky za 400,- Kč.