Jdi na obsah Jdi na menu

Americká rocková legenda Kiss míří do České republiky!

8. 12. 2016

Live: Kiss        

Datum: 20.05.2017                                   Místo: Výstaviště BVV, Brno

kiss_2017.jpgKiss (foto - zdroj: Live Nation)

Legendární Kiss po dvou letech opět navštíví Českou republiku. Po vyprodaném koncertě v pražské O2 Areně se čtyřčlenná kapela v rámci turné zastaví v Brně. Show se uskuteční 20. května na Výstavišti BVV.

Paul Stanley, Gene Simmons, Eric Singer a Tommy Thayer se během posledních měsíců představili na vyprodané šňůře v USA. Evropští fanoušci ale naléhali a žádali si další vystoupení. Skupina jejich prosby vyslyšela a v květnu příštího roku tak v Evropě odehraje celkem devatenáct koncertů. Turné zahrne Dánsko, Itálii, Českou republiku, Velkou Británii a již dříve oznámené Rusko, Finsko, Švédsko, Norsko, Německo, Rakousko a Holandsko.

Vše začne první květnový den v Moskvě, následně se formace přesune například do Helsinek, Stockholmu, Osla, Turína, Mnichova nebo právě do Brna. Celou pouť po Evropě čtveřice zakončí ve Velké Británii, kde vystoupí v Glasgow, Birminghamu, Manchesteru a Londýně.

Vstupenky na show legendy, která má na svém kontě čtyřiačtyřicet alb a více než sto milionů prodaných desek, jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal v cenových relacích od 990,- Kč do 2190,- Kč.