Jdi na obsah Jdi na menu

Američtí Hollywood Undead opět zaburácí v Praze!

30. 10. 2015

Live: Hollywood Undead         Special guest: Attila         

Datum: 02.04.2016                            Místo: Forum Karlín, Praha

015---hollywood-undead.jpgHollywood Undead (foto: Angelika Špicarová)

Po úspěšném vystoupení ve Velkém sále Lucerny se do Prahy vrátí jedna z nejpopulárnějších rap-rockových formací, američtí Hollywood Undead. Tentokrát se představí 2. dubna ve Foru Karlín.

Hollywood Undead vznikli v roce 2005 v Los Angeles a po nahrání prvního alba „Swan Songs” v roce 2008 následovalo turné s tehdy ještě neobjeveným Skrillexem. Další dvě alba, „American Tragedy” z roku 2011 a „Notes From The Underground” z roku 2013, již byly ve znamení vyprodaných stadiónů, hitových skladeb jako „We Are” nebo „Hear Me Now” a miliónů shlédnutých videí na internetu.

Kapela se postupem času vyšvihla na přední příčky hudebních žebříčků a neunikla ani srovnání s takovými matadory jako jsou Linkin Park nebo Black Sabbath.

Jejich dlouho očekávaná čtvrtá studiová deska „Day Of The Dead” vyšla letos v březnu a slibuje opět neopakovatelný hudební zážitek.

Hollywood Undead jsou pověstní svým osobním a velice blízkým přístupem k fanouškům.

Jejich fantastický koktejl hip hopu, rapu, rocku, popu a metalu je až neskutečně energický. Zvláště se to pak projevuje na pódiích, kde zásadně nejedou na méně než 100%.

012---hollywood-undead.jpgHollywood Undead (foto: Angelika Špicarová)

Společně s Hollywood Undead zahraje týž večer také speciální host, death metalová skupina Attila. Jsou známí tím, že si s notnou dávkou sebeironie vytvořili vlastní podžánr, příhodně nazvaný „Party Death Metal”. Své bouřlivé songy záměrně doprovází naprosto absurdními texty a strhávají publikum k divokému řádění.

Vstupenky na pražský koncert Hollywood Undead jsou k dispozici na GoOut.cz a v síti Ticketpro. Cena lístku je 790,- Kč včetně poplatků.

Pořadatel: fource.cz