Jdi na obsah Jdi na menu

Astronautalis a RickoLus budou koncertovat společně v Praze!

11. 9. 2015

Live: Astronautalis                                   Support: RickoLus

Datum: 29.11.2015                                          Místo: Lucerna Music Bar, Praha

astronautalis-rickolus_2015.jpgAstronautalis, RickoLus (foto - zdroj: Lucerna Music Bar)

Astronautalisův koncert v Lucerna Music Baru v roce 2013 byl podle jeho slov jedním z nejlepších, které kdy odehrál. Rodák z Floridy, milovník cest a nadšený fanoušek motocyklů Harley Davidson se vrací na místo činu.

Jeho letošní pražská návštěva se uskuteční 29. listopadu. Starší materiál z klíčové desky „This Is Our Science” je pomalu vytlačován novými tracky (v době koncertu by už mělo vyjít zbrusu nové EP), energie ale zůstává.

Vystoupení bude výjimečné i díky osobě předskokana – není jím nikdo jiný než dávný Astronautalisův souputník z Floridy, písničkář RickoLus, který letos vydává nové album s názvem „Coconut”. Oba dva sdílejí dva roky starý společný sedmipalcový singl a RickoLus je autorem jedné z nejlepších Astronautalisových skladeb – ano, řeč je o „Measure The Globe”. A pozor – RickoLus se představí na rozdíl od svých dřívějších evropských koncertů v triu s kapelou!

Vstupenky jsou k dispozici za 300,- Kč (+ poplatky) na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim. Na místě v den koncertu budou lístky za 350,- Kč.

Web: musicbar.cz