Jdi na obsah Jdi na menu

Australská bratrská dvojice Pierce Brothers se vrací do Prahy!

2. 6. 2022

Live: Pierce Brothers

Datum: 09.06.2022                                              Místo: MeetFactory, Praha

pierce-brothers.jpgPierce Brothers (foto: Angelika Špicarová)

O dvojčatech Jackovi a Patovi aka Pierce Brothers se v Austrálii tvrdí, že jejich koncerty patří mezi ty, jež vás úplně dostanou. Svým energickým nasazením oslnili bratři, kteří začínali v ulicích Melbourne jako buskeři, také Evropu a Kanadu. Na jejich nezdolnou energii se můžete těšit 9. června v pražském klubu MeetFactory.

V čem spočívá hudební kouzlo věčně dobře naladěných muzikantů? V indie folkrockovém zvuku obíhajícím po stejné dráze jako John Butler, Xavier Rudd nebo Mumford & Sons a chytlavých skladbách, na které si není těžké vybudovat závislost.

O své zatím poslední desce z roku 2021 „Into The Great Unknown” řekli: „Doba, kdy jsme kvůli lockdownu nemohli koncertovat, byla sice obtížná, ale díky tomu jsme se soustředili na psaní tak jako nikdy předtím. I když šlo v našich životech o nevítanou přestávku, pomohla nám vytvořit nejlepší album, jaké jsme kdy složili!”

K singlu „Brother” natočili také video, v němž vystupují společně se starším bratrem. V klipu se vtipně střídají momenty ze současnosti s nostalgickými záběry z jejich dětství.

Vstupenky na pražský koncert jsou k dispozici v předprodejní síti GoOut.cz za 590,- Kč.