Jdi na obsah Jdi na menu

Australská rocková kapela Tracer se vrací do Prahy!

11. 1. 2016

Live: Tracer

Datum: 01.03.2016                                 Místo: Rock Café, Praha

034---tracer.jpgTracer (foto: Angelika Špicarová)

Australská rocková trojice Tracer vystoupila v říjnu 2015 jako předkapela finské metalové skupiny Apocalyptica. Již tehdy oznámila českému publiku úmysl se do Prahy vrátit.

Tento slib se nyní stává skutečností. Tracer zahrají 1. března v pražském klubu Rock Café.

Skvělí Tracer se dali dohromady zhruba před deseti lety v Adelaide v Jižní Austrálii. Trio muzikantů vydalo tři, kritikou nadšeně přijatá alba a procestovalo se svými energickými koncerty celý svět.

Naposledy projeli Evropu po boku již zmíněné finské formace Apocalyptica, se kterou letos v říjnu nadchli fanoušky v pražském Foru Karlín.

„Mít prostor na delší set je vždycky lepší. Můžeme vystoupení proložit pomalejšími songy, zatímco teď s Apocalypticou je to bum-bum-bum song za songem a vypadnout. Mít vlastní show bude super a hodně se těšíme. Budeme hrát víc skladeb z nového alba a tak. Pojedeme evropskou šňůru včetně Česka, takže byste se určitě měli přijít podívat.” Oznámil fanouškům Michael Brown a dodal i vzkaz od jejich bubeníka: „Náš bubeník mě instruoval, ať říkám ve všech rozhovorech toto – ženy jsou v publiku rozhodně velmi podporovány v tom, aby ukázaly prsa.“

Tracer jsou Michael Brown, Dre Wise a Jett Heysen-Hicks.

Vstupenky na pražský koncert Tracer jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketpro za 220,- Kč.