Jdi na obsah Jdi na menu

Australští Sons Of The East přivezou do Prahy debutové album!

21. 9. 2022

Live: Sons Of The East 

Datum: 23.09.2022                                                      Místo: Rock Café, Praha

sons-of-the-east.jpgSons Of The East (foto: Pat O'Hara)

Australská skupina Sons Of The East vystoupí v rámci mezinárodního turné 23. září v klubu Rock Café. Pro kapelu je typický moderní přístup k tradičnějšímu stylu folkové hudby. Jedinečný akusticko-elektronický zvuk australského tria se stal doslova značkou, kterou si v Praze budeme moci vychutnat naživo.

Navíc právě v den pražského koncertu formace vydá své debutové album nazvané „Palomar Parade”, z něhož lze již nyní ochutnat několik singlů, například „You Might Think”, „On My Way” a „Fool Me”. Vstupenky za 490,- Kč jsou k dispozici zde.

Skupinu pocházející z Northern Beaches v Sydney tvoří Dan Wallage, Nic Johnston a Jack Rollins. Jejich hudba má charisma, duši a rozdává radost. Jak poznamenal Sam Jackson z The AU Review: „Díky Bohu za Sons Of The East… neotřesitelný klid a něžné tempo… harmonie tkaná těsněji než řetězce DNA.”

Skladby kapely Sons Of The East dosáhly sto šedesát milionů streamů na Spotify, dvanáct milionů streamů na Apple Music a čtyřicet milionů zhlédnutí na YouTube. Písně jako „Into The Sun”, „My Repair” nebo „Come Away” se staly klasikou a popularita Australanů po celém světě stále roste. V Evropě se letos představili na letních festivalech a potvrdili, že jejich živá vystoupení mají neuvěřitelnou energii, kterou stojí za to prožít.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář