Jdi na obsah Jdi na menu

Avril Lavigne zavítá v příštím roce do České republiky!

6. 7. 2020

Live: Avril Lavigne 

Datum: 17.03.2021                             Místo: Tipsport Arena, Praha

avril-lavigne.jpgAvril Lavigne (foto - zdroj: livenation.cz)

Dlouho očekávané turné kanadské zpěvačky Avril Lavigne odstartuje na jaře příštího roku a konečně ji zavede i do Evropy. Termín odloženého koncertu, který se měl původně konat 23. března 2020 v pražské Tipsport Areně, je 17. března 2021. Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na nové datum.

„Na Head Above Water World Tour po Severní Americe jsme prožili ty nejkrásnější chvíle. Nemohu uvěřit, jak rychle to celé uteklo. Vidět každou noc všechny ty tváře a cítit vaši energii bylo přesně to, co jsem potřebovala. Opravdu se mi moc stýskalo po tom být na pódiu a zpívat s vámi, byla jsem šťastná! S o to větším nadšením mohu říci, že šňůra bude pokračovat v Evropě, Japonsku a Číně,” nechala se slyšet Avril Lavigne.

Avril Lavigne vyjela loni koncertovat po dlouhých pěti letech u příležitosti vydání alba „Head Above Water”, které zabodovalo napříč hitparádami po celém světě. Absolvovala patnáct vystoupení po Severní Americe, během nichž publikum zcela uchvátila.

Dodejme, že 60,- Kč z každé prodané vstupenky bude věnováno na konto nadace The Avril Lavigne Foundation, která podporuje pacienty s lymskou boreliózou, vážným onemocněním či zdravotním postižením. Prostřednictvím programů a grantů poskytuje možnosti prevence, finanční prostředky na léčbu a urychluje výzkum s cílem dát naději a změnit životy.

Show, během níž Avril Lavigne zazpívá nejen největší hity své kariéry, ale nabídne i zásadní skladby z aktuální desky, se uskuteční 17. března 2021 v pražské Tipsport Areně. Vstupenky v cenovém rozmezí od 990,- Kč do 1490,- Kč jsou k dispozici v sítích Ticketmaster a Ticketportal.