Jdi na obsah Jdi na menu

Backstreet Boys přivezou do České republiky nové album!

29. 1. 2019

Live: Backstreet Boys       

Datum: 22.06.2019                                            Místo: O2 Arena, Praha

backstreet-boys.jpgBackstreet Boys (foto - zdroj: Live Nation)

Backstreet Boys vydají 25. ledna novou desku s názvem „DNA”, na trhu se objeví díky labelu RCA Records. Počínaje 11. květnem se formace vypraví na „DNA World Tour” - největší halové turné po osmnácti letech. Během tří měsíců navštíví celou Evropu a Severní Ameriku.

V pořadí desátá studiová nahrávka bude obsahovat skladby, pod kterými jsou podepsáni Lauv (Charli XCX), Andy Grammer, Stuart Crichton (DNC) a Mike Sabath (J Balvin). Album zdařile uvedl singl „Chances” z tvůrčí dílny dvojice Ryan Tedder a Shawn Mendes.

„Byli jsme schopni přenést všechny naše vlivy a styly do jednoho souvislého díla. Tyto písně jsou skvělou reprezentací toho, kdo jsme jako jednotlivci a kdo jsme jako skupina. Je to naše DNA. Jsme na desku opravdu hrdí,” říká Kevin Richardson. „Naše cesta pokračuje a je ještě hodně toho, co je třeba udělat,” doplňuje ho Brian Littrell. „Žijeme další kapitolu, která ještě nebyla prozrazena, a to je velmi vzrušující.”

Backstreet Boys jsou jedním z nejúspěšnějších boybandů všech dob. Posledních čtrnáct měsíců přerušovali natáčení nové kolekce pouze rezidentními koncerty „Backstreet Boys: Larger Than Life” v Las Vegas. Jejich angažmá ale 27. dubna skončí, a kapela se tak přesune konečně i do Evropy.

„Vegas byl úžasný zážitek a i další ohlášené termíny budou jedna velká party,” rozplývá se Brian Littrell. „Pak nastane čas, abychom navštívili naše fanoušky po celém světě.” A dne 22. června se dočkají i příznivci v České republice, Backstreet Boys ten večer vystoupí v O2 Areně.

Vstupenky na pražskou show Backstreet Boys jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketportal v cenovém rozmezí od 1290,- Kč do 2450,- Kč.