Jdi na obsah Jdi na menu

Belgická zpěvačka Selah Sue se vrátí do Prahy s novou deskou!

7. 8. 2022

Live: Selah Sue          

Datum: 25.10.2022                                                            Místo: Roxy, Praha

selah-sue-2014.jpgSelah Sue (foto: Alexander Brown)

Trvalo to sice sedm let, ale dočkali jsme se. Selah Sue vydala letos nové album „Persona”. Už 25. října zazní aktuální písně jako „Pills” a „Hurray” spolu s osvědčenými hity „Raggamuffin” nebo „You” v pražském klubu Roxy.

Na mimořádné desce „Persona” zhmotňuje Selah Sue všechny stránky své osobnosti. Zpěvačka je fanoušky oblíbená perfekcionistka, matka, melancholička, milující bojovnice s úzkostmi i umělkyně toužící po pozornosti. V rámci třinácti skladeb poprvé podrobně prozkoumává vlastní slabiny i silné stránky, nechává je, ať se střetávají a soupeří o pozornost. Výsledkem je upřímná i sebevědomá nahrávka, která pro belgickou hvězdu představuje nový start.

Její kariéra trvá už déle než třináct let, během nichž zasáhla fanoušky na celém světě, písně jako „This World” nebo „Raggamuffin” stále hrají rádia bez ohledu na kontinent. Mezi řadu jejích spolupracovníků patří Childish Gambino, Diplo, CeeLo Green či rapper J. Cole a mezi její největší příznivce se počítal sám legendární Prince.

Vstupenky na pražský koncert za 690,- Kč jsou k dispozici na webu fource.cz nebo v předprodejních sítích GoOut.cz a Ticketmaster.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář