Jdi na obsah Jdi na menu

Boy Pablo má na příští rok naplánovaný koncert v Praze!

9. 12. 2020

Live: Boy Pablo

Datum: 30.09.2021                            Místo: Futurum Music Bar, Praha

boy-pablo.jpgBoy Pablo (foto - zdroj: futurum.musicbar.cz)

Jeho kariéra odstartovala v roce 2017 hitem všech indiepopových outsiderů „Everytime”. Boy Pablo je jedenadvacetiletý Nicolas Muñoz - od té chvíle před třemi lety byl navždy spojen s uměním, i když své počátky dnes považuje za legraci. Žert ale není, že 30. září dorazí do pražského Futurum Music Baru.

Debutové album nazvané „Wachito Rico”, které vyšlo 23. října na labelu 777 Records, je jakýmsi testamentem jeho vývoji autora i umělce, který nahrává desky. Na LP vás Muñoz provede svými vzlety a pády prostřednictvím love story alter ega Wachita Rica, kterou zrcadlí hudební klipy.

Wachito Rico je optimistou, jež však zůstává oběma nohama pevně na zemi i v těžkých časech. Přestože sledujeme postavu Wachita Rica, je to příběh Muñoze, písně vycházejí z radosti i bolesti, jimiž prošel v mládí. I nemilé okamžiky jako rozchod jsou překryty lehčím tónem - carpe diem.

Oznámení turné, které se uskuteční v roce 2021, a v jehož rámci přijede Boy Pablo také do pražského Futurum Music Baru, provází aktuální singl nazvaný „Rest Up” s B stranou „People”. Předchozí skladba „Honey” dosáhla na 3. místo žebříčku rakouského rádia FM4.

Vstupenky za 440,- Kč + poplatky jsou k dispozici na webu Futurum Music Baru a na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků) nebo v sítích GoOut.cz, Ticketmaster a Ticketportal. Na místě v den koncertu  budou lístky za 550,- Kč.