Jdi na obsah Jdi na menu

Bristolská taneční formace Kosheen se vrací do České republiky!

17. 2. 2014

Live: Kosheen

15.03.2014 KV Arena, Karlovy Vary
28.03.2014 Bonver Aréna, Ostrava

Kosheen (foto: Angelika Špicarová)

014---kosheen.jpg

Populární bristolská drum´n´bass taneční formace Kosheen a doprovodná party s dj´s a lasershow

KV Arena, Karlovy Vary, 15.03.2014

20:00-22:00 Djane Mejsi
22:00-00:00 KOSHEEN
00:00-02:00 DJ Live & DJ Fanny

005---kosheen.jpgKosheen (foto: Angelika Špicarová)

Bonver Aréna, Ostrava, 28.03.2014

Celý koncert v ostravské Bonver Aréně je koncipován jako prolog přehlídky taneční hudby Beats For Love, která je největším festivalem svého druhu v České republice a která se loni poprvé konala v areálu Dolní oblasti Vítkovice. "Koncert Kosheen bude představovat zlatý hřeb březnového večera. Před nimi budou hrát zajimaví DJs ve stylu house a drum´n´bass. Bude to jeden z prvních warm-upů před festivalem Beats For Love, který se opět uskuteční na stejném místě v první červencový víkend."

006---kosheen.jpgKosheen (foto: Angelika Špicarová)

Fotoreporty z koncertů Kosheen v Praze k nahlédnutí zde:  fotak.png.jpg fotogalerie 

Jedna z nejoblíbenějších tanečních formací Kosheen již deset let pravidelně vystupuje v ČR a vytvořila si u nás silnou posluchačskou základnu. Účastní se pravidelně našich největších letních festivalů, jako např. Colours of Ostrava, Open Air Festival, Semtex Culture, Vysmáté léto, Sázavafest atd.

Trio Kosheen tvoří producenti Markee Substance a Darren Decoder a zpěvačka Sian Evans. Jméno skupiny je kombinací japonských slov "starý" (古, 'ko') a "nový" (新, 'shin').

Jejich první album "Resist" (2001) se dostalo až na osmou příčku britské albové hitparády a skladby z něj se objevily i v počítačové hře FIFA od EA Sports, konkrétně "Hide U" a "Catch", v herní sérii Nokia Game zase "Harder".

Od té doby již Kosheen vydali další tři alba - "Kokopelli" (hit "Swamp" zazněl i v oblíbené kriminální sérii Kriminálka Las Vegas), "Damage" (jako první singl byl vybrán "Overkill", jenž vyšel v březnu v EU a v srpnu v UK) a "Independence" v roce 2012.

Prvním hitsinglem čtvrtého studiového alba se stala skladba "Get A New One". Dalšími songy jsou mimo jiné "Sign", "Waste", "Spies", "Addict", "Harder They Fall", "Shut U Out", "Tightly" nebo "I Don't Need It".

Vstupenky na koncert Kosheen v Karlových Varech jsou k dostání za 450,- Kč v síti Ticketportal a na koncert v Ostravě můžete lístky koupit za 315,- Kč v síti Eventim