Jdi na obsah Jdi na menu

Brit Floyd přijedou se zbrusu novým programem do Prahy!

6. 6. 2015

Live: Brit Floyd

Datum: 04.11.2015                                                Místo: O2 Arena, Praha

britfloyd_2013.jpgBrit Floyd (foto - zdroj: Live Nation)

Brit Floyd – jedna z největších Pink Floyd Show na světě se vrací do České republiky se zbrusu novým programem, který tato produkce představí 4. listopadu v pražské 02 Areně, jejíž kapacita bude omezena.

Nejnovější program s názvem „Space & Time” patří mezi nejambicióznější projekty Brit Floyd. Fanoušci se mohou těšit na novou světelnou show a ještě větší produkci. Kapela se představí na více než sto plánovaných koncertech po celém světě.

Obsah představení, jak už je u Brit Floyd zvykem, oslavuje především pět desetiletí Pink Floyd; od jejich vzniku v roce 1965 až po vydání jejich posledního alba „The Endless River” v roce 2014. Zahrnuje skladby z nejprodávanějších alb skupiny včetně „The Dark Side of the Moon”, „Wish You Were Here”, „Animals”, „The Wall”, „Division Bell” a celou řadu dalších hudebních překvapení od Pink Floyd.

Po loňském, kritikou velmi dobře přijatém světovém turné „Discovery World Tour” řekl Damian Darlington, zpěvák, kytarista a hudební ředitel Brit Floyd: „Reakce publika byly fenomenální. Naprosto úžasné, a to všude. Děkuji všem, kteří přišli na naší show. Nemůžeme se dočkat, až se letos opět vrátíme na turné!”

Projekt Brit Floyd „Space & Time World Tour 2015” věnuje pozornost každému hudebnímu detailu, věrně oživuje koncertní zážitky s hudbou Pink Floyd a fanoušky bere na úžasnou pouť hudbou z jejich neuvěřitelného hudebního katalogu. Výsledkem je představení, které je díky nejmodernější zvukové i světelné aparatuře dokonalou pastvou pro uši i oči fanoušků.

Vstupenky na pražskou koncertní show Brit Floyd jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketportal v cenových relacích od 990,- Kč do 1390,- Kč.