Live: Only The Poets 

Datum: 07.08.2022                                      Místo: Žluté lázně, Praha

only-the-poets.jpgOnly The Poets (foto - zdroj: facebook.com)

 Na evropské turné si je vybral samotný Louis Tomlinson z One Direction. Společně vyprodali pražskou show ve Foru Karlín během několika minut. Brzy se Only The Poets vrátí do Prahy na svůj první samostatný koncert. Ten se odehraje pod širým nebem 7. srpna ve Žlutých lázních v rámci koncertní série My Kind of Summer.

Dali se dohromady během studií v britském městě Reading a už během školy začali objíždět Anglii a koncertovat. V roce 2018 si je na šňůru přizvali indie oblíbenci The Coasts. V té době měli venku pouze několik singlů v čele se skladbou „Ceasefire”, o které zpěvák Tommy Longhurst prozradil: „Než jsem začal skládat songy pro kapelu, soustředil jsem se na zkoumání vlastních pocitů. Teď si více hraju s indie rockem, nesnažím se vytvořit nový žánr, ale vzdát hold skupinám jako Blur, Oasis či Arctic Monkeys.”

Láska k britské kytarové scéně se projevuje hlavně během živých vystoupení, kde se indie pop Only The Poets proměňuje v živelnou rockovou show. Jak říká sama kapela: „Není potřeba znát texty písní, aby si fanoušci užili naše koncerty, které jsou pro všechny, kdo se přijdou bavit a tancovat.”

Vstupenky na pražskou show Only The Poets jsou k dispozici na webu fource.cz nebo v předprodejních sítích GoOut.cz a Ticketmaster za 650,- Kč.