Jdi na obsah Jdi na menu

Britské kapely The Hunna a Coasts přijedou do Prahy!

22. 1. 2018

Live: The Hunna + Coasts

Datum: 17.02.2018                                      Místo: Rock Café, Praha

the-hunna_2018.jpgThe Hunna (foto - zdroj: fource.cz)

Milovníci indie rocku si už brzy přijdou na své. Pražské Rock Café bude 17. února hostit hned dvě skvělé britské kytarovky, skupiny The Hunna a Coasts.

Čtyřčlenné seskupení z anglického Hertfordshiru The Hunna společně hraje teprve dva roky. Debutové album „100” ovládlo britské žebříčky a pokořilo několik desítek milionů streamů. Kapela odehrála vyprodané koncerty v Los Angeles, Paříži, Berlíně, New Yorku nebo Amsterdamu. Podpory se jí dostalo i od uznávaného BBC Radio 1, které označilo song „Bonfire” za „monster hit”.

Coasts je formace z Bristolu, kterou založilo pět kamarádů na vysoké škole v roce 2011. Na kontě mají zatím dvě studiové desky a smlouvu u hudebního gigantu Warner. Už před vydáním první nahrávky se Coasts vypravili na turné po Severní Americe, během něhož vystoupili na festivalu Coachella. Eponymní debutové album, které podle AllMusic obsahuje skladby jako stvořené pro stadiony, vyšlo na začátku roku 2016. Na něj navázali druhým počinem „This Life, Vol. 1” z loňského léta.

Vstupenky na pražský koncert jsou k dispozici na fource.cz, GoOut.cz a v předprodejní síti Ticketpro za 440,- Kč.