Jdi na obsah Jdi na menu

Britští DNB mágové Delta Heavy se připravují na premiérovou návštěvu Prahy!

24. 1. 2013

Live: Delta Heavy                

Datum: 08.03.2013          Místo: Yes Club, Praha

delta-heavy.jpgDelta Heavy (foto - zdroj: alltherag3.com)

Britské drum and bassové a dubstepové duo Delta Heavy se připravuje na své mezinárodní jarní turné, v jehož rámci zavítá také úplně poprvé do pražského Yes Clubu 8. března.

Kapela Delta Heavy je složená ze dvou producentů a DJů, Si Jamese a Bena Halla, kteří se potkali při studiu nottinghamské univerzity. Od té doby společně pracují na různých hudebních projektech se zaměřením na drum & bass a dubstep. V roce 2010 se upsali labelu RAM records, který patří DJovi Andymu C, který je považován za průkopníka drum & bassové scény - jeho RAM records byl zvolen nejlepším DNB vydavatelstvím ve Velké Británii.

Delta Heavy vytváří své vlastní tracky i remixy umělců jako např. Nera, Downlinka, Tinie Tempah, Excisiona či Rity Ory. Rok 2012 byl pro Delta Heavy obzvláště úspěšný: vydali své první EP Down the Rabbit Hole a vydali se na obrovské mezinárodní turné ve společnosti známého producenta a DJe Datsika. Počátkem ledna 2013 vydala kapela svůj nový singl, Empire, který je volně dostupný ke stažení na Delta Heavy oficiálních facebookovských stránkách.


Empire běhal v myšlenkách dua Delta Heavy už dlouho: „Fakt nás hodně baví dělat hudbu ve 110 bpm, a přitom jsme chtěli zachytit tu hustou atmosféru a agresivitu některejch starších drum & bassovejch tracků, se kterejma jsme vyrůstali – a vložili je do naší tvorby. To je rozhodně takovej náš osobní přístup k tomuhle tempu. Za posledních šest měsíců jsme všechny naše sety začínali právě skladbou Empire a odezva byla vždycky úžasná. Chtěli jsme ten singl vydat ven pro fanoušky už teď, dřív, než nás pohltí práce na našem novém albu.“


Delta Heavy vystoupí v pražském YES CLUBU 8. března – v ČR úplně poprvé! Vstupenky jsou dostupné online na Ticketpro.cz nebo přímo v kamenných obchodech sítě Ticketpro. Objednejte si své vstupenky již nyní – omezená kapacita klubu!

Cena vstupenky 250.- Kč + poplatky. Vstupenky jsou v prodeji od 16. ledna 2013.

Homepage klubu:  http://www.yesclub.cz

SoundCloud: https://soundcloud.com/deltaheavy

deltaheavy.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář