Jdi na obsah Jdi na menu

Brother & Bones budou premiérově koncertovat v České republice!

9. 6. 2015

Live: Brother & Bones

Datum: 24.10.2015                                    Místo: La Loca Music Bar & Lounge, Praha

brother-bones-2015.jpgBrother & Bones (foto - zdroj: ridefestival.com)

Pětičlenná formace z Londýna, která ve svých písních mísí prvky klidného rocku zároveň se silným a zapamatovatelným hlasem zpěváka Richeho Thomase, se vůbec poprvé představí v Praze a to v hudebním klubu La Loca sídlícím u Karlova náměstí na adrese Odborů 4.

Kapela původem z Cornwallu se svým akusticky laděným alternativním rockem už stihla předskakovat hvězdám jako Ben Howard nebo Bastille. Tento podzim se vydají na své další, v pořadí již druhé, turné napříč Evropou a pražské publikum je tak bude mít možnost zhlédnout 24. října.

Brother & Bones čeká našlapané léto a snad ještě našlapanější podzim. Světlo světa totiž spatří 28. srpna jejich debutové album, které se natáčelo ve studiu East West v Los Angeles a obsahuje eklektické zvuky kmenového bubnování a drtivé melodie kytar. Hned po vydání CD kapela vyjíždí na dvouměsíční turné s názvem „Omaha Tour”, kde bude svou novou desku představovat. Není divu, že se tohoto okamžiku fanoušci po pětileté pauze nemohou dočkat.

Prvních 50 vstupenek je k zakoupení za exkluzivní cenu 150,- Kč, zbylé lístky bude možno sehnat za běžnou částku 200,- Kč. Předprodej probíhá na stránkách klubu laloca.cz, dále na smsticket.cz a GoOut.cz.