Jdi na obsah Jdi na menu

Bryan Adams zahraje po letech v Brně!

27. 2. 2017

Live: Bryan Adams

Datum: 19.11.2017       Místo: DRFG Arena, Brno

bryan_adams-2016.jpgBryan Adams (foto - zdroj: Live Nation)

Bryan Adams opět zavítá do České republiky. Na povedený pražský koncert naváže brněnským vystoupením v DRFG Areně, dříve známé jako Rondo.

Do Brna se legendární hudebník vrací po čtyřech letech a určitě se fanoušci znovu dočkají alespoň některého z hitů „Please Forgive Me”, „Summer Of 69” nebo „Back To You”. Nebudou však chybět ani písně z kritikou poměrně dobře přijatého posledního alba „Get Up!”. I zde se Bryan Adams prezentuje jako romantický rocker s odpíchlými skladbami a srdcervoucími baladami. Producentem desky je Jeff Lynne z ELO, který v minulosti produkoval hudbu i pro The Beatles, Paula McCartneyho nebo Toma Pettyho.

Bryan a Jeff pracovali na nových písních převážně přes internet, a to tak, že si navzájem posílali demo nahrávky či části songů tak dlouho, dokud oba nebyli s výsledkem naprosto spokojeni. Bryan Adams ukazuje na desce „Get Up!” opět dvě tváře. Prezentuje se nejen jako romantik, který umí psát nádherné pomalé balady, ale i jako nestárnoucí rocker se svižnými a hitovými songy. To potvrzuje i pilotní singl z alba, pro který byla vybrána skladba „Brand New Day”.

Bryan Adams za svou více než třicet let trvající kariéru odehrál obrovské množství koncertů po celé zeměkouli. Jeho písně se staly slavnými i díky filmům „Robin Hood”, „Tři mušketýři” nebo „Don Juan DeMarco”.

Jeho koncerty bývají plné energie a ani v současnosti nepostrádají drajv. Příznivci v Brně se mohou těšit na elektrizující zážitek.

Vstupenky na brněnské vystoupení Bryana Adamse, které se bude konat 19. listopadu, jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketpro v cenovém rozmezí od 1290,- Kč do 1790,- Kč.