Jdi na obsah Jdi na menu

Daniel Landa chystá na září v Praze Velekoncert!

3. 3. 2015

Live: Daniel Landa

Datum: 12.09.2015                    Místo: Letiště Praha Letňany

daniellanda-velekoncert2015.jpg

Hyperúspěšný entertainer a skladatel Daniel Landa uspořádá 12. září v Praze na letišti v Letňanech naprosto unikátní a jedinečný Velekoncert, na který by rád přilákal až 100 000 svých fanoušků. Jedná se totiž o další z řady „kejklí”, které se zpěvák zavázal před časem splnit.

Koncert nabídne to nejlepší z kompletní tvorby Daniela Landy a sám zpěvák slibuje svým fanouškům řadu překvapení. Už prozradil, že na místě bude přítomný symfonický orchestr, a tak se dá očekávat skutečně fantastický zážitek, jaký na tuzemské hudební scéně zatím nemá obdoby.

„Velekoncert bude obrovská akce, kde vedle velkého symfonického orchestru, bude i obří projekce a další překvapení. Bude to velký příběh, poskládaný z nejzásadnějších písní celoživotní tvorby v megalomanské produkci, zkrátka něco, co tady ještě nikdy nebylo,” říká Daniel Landa, který si zároveň uvědomuje, jak obří ambicí je stanovená cílová návštěva Velekoncertu. „Prostě slíbená hudební Kejkle 100 000. Jestli přijde 100 000 lidí, se uvidí, za úspěch bych určitě považoval jakoukoliv návštěvnost nad 40 000 diváků,” tvrdí s úsměvem zpěvák.

Daniel Landa vytahuje k nalákání fanoušků na Velekoncert 12. září v Praze ještě dva mohutné trumfy! V průběhu vystoupení zazní i písně legendární skinheadské kapely Orlík a na akci se bude prodávat i nové Landovo album „Žito”, které nebude možné v ten čas koupit jinde. V klasickém prodeji se objeví až čtvrt roku poté, před vánočními svátky.

Vstupenky na Velekoncert od 390,- Kč jsou už k dispozici v sítích Ticket-Art a Ticketportal, a protože mizí z předprodejů závratnou rychlostí, tak se zdá, že Dan Landa možná opět dokáže něco, co se v České republice zatím nikomu nepodařilo. Hudební fanoušci správně vytušili, že Velekoncert si nemůžou nechat ujít, protože podobná akce už u nás pravděpodobně nikdy nebude k vidění a slyšení.