Jdi na obsah Jdi na menu

Divoký Rock & Roll Made in U.S.A. pro Prahu - Nashville Pussy zblízka!

31. 8. 2014

Live: Nashville Pussy 

Datum: 01.11.2014                                              Místo: Nová Chmelnice, Praha

nashvillepussy_2014.jpgNashville Pussy (foto - zdroj: pragokoncert.com)

Ten, kdo je zná, se na pořádnou kalbu těší už po přečtení titulku. Kdo ještě ne, poslechne si kousky „Keep on Fuckin’!“, „Lazy White Boy“ nebo „Meaner than my Mama“ a nad návštěvou neskutečného koncertu dlouho přemýšlet nebude.

Nashville Pussy - sleazy rocková banda, které není cizí hard rock, jižanský rock, psychobilly ani punk, hraje smíšenou čtyřhru à la Motörhead, AC/DC a Lynyrd Skynyrd na afterparty po oslavě narozenin Reverenda Hortona. Tématem jejich drsného rock 'n' rollu s pořádným drajvem jsou sex, alkohol, drogy, mašiny a zbraně. Big boss je zkušený muzikant Blaine Cartwright, jehož zpěvu a kytaře sekunduje vyzývavá Ruyter Suys (bacha, jeho manželka!). Mimochodem, televize VH1 tuto kytaristku jmenovala druhou největší rockerkou všech dob. Rytmiku doplňují basistka Bonnie Buitrago a bicmen Jeremy Thompson.

Nashville Pussy mají novou, sedmou desku „Up the Dosage“, kterou kritici hodnotí jako doposud to nejlepší co kapela za 18 let fungování vypustila. Tu, stejně jako x hitů z alb předešlých, přiveze v sobotu 1. listopadu na Novou Chmelnici v Praze. Buďte u toho a zjistíte proč jsou Nashville Pussy obrovskými oblíbenci samotného Teda Nugenta!

Vstupenky na koncert Nashville Pussy jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticket-Art za 550,- Kč (zaváděcí cena platná do 15. září).

Web klubu: www.novachmelnice.cz