Jdi na obsah Jdi na menu

Do České republiky přijede jamajská senzace Romain Virgo!

16. 1. 2015

Live: Romain Virgo & Royal Flames

Datum: 18.02.2015                                      Místo: Lucerna Music Bar, Praha

romainvirgo-2015.jpgRomain Virgo (foto - zdroj: musicbar.cz)

Hlavním koncertem února pro všechny reggae fans bude česká premiéra jednoho z největších mladých talentů současného jamajského reggae a lover´s rocku. Mnozí dokonce mluví o největším hlasu jeho generace.

Teprve čtyřiadvacetiletý Romain Virgo má nejen obrovský vokální rozsah, pozitivní texty, dobrý cit pro kvalitní songy a skvělou pódiovou show, ale taky vibe a charisma. V Praze ho doprovodí kapela Royal Flames. V roce 2007 vyhrál jamajskou talentovou soutěž Digicel Rising Stars jako vůbec nejmladší zpěvák v historii. O dva roky později získal od jamajské asociace nahrávacích společností prestižní titul Entertainer of the Year. Je mladý, ale má za sebou už hodně práce pro nejrůznější producenty jako jsou Shane C. Brown nebo třeba Don Corleon. Tím hlavním mentorem mu ale je Donovan Germain z Penthouse Records, který je známý svým hodně dobrým čichem na talenty. Pomohl vystřelit na oběžnou dráhu mj. jména jako jsou Buju Banton nebo Wayne Wonder.

Romain Virgo má do současné doby za sebou desítky skvělých singlů a dvě dlouhohrající alba. Na tom třetím právě teď pracuje s legendárním duem Sly & Robbie. Z českých mejdanů jsou asi nejznámnější jeho pecky „Who Feels It Knows It”, „Mi Can´t Sleep” nebo „I Know Better”. Doporučujeme k poslechu i další hity, jako jsou „I Am Rich In Love”, „Dem A Coward”, „Stay With Me” nebo „Soul Provider”. A nezapomeňte si pustit ani rozjetou „Don´t Worry About Dem” s Konshensem, „Reggae Revival” s Protojem nebo „Broken Heart” s Busy Signalem.

Zkrátka a dobře, tohle bude Top-A-Di-Top koncert naprosto srovnatelný s kvalitou toho, co v Lucerně předvedl v září Tarrus Riley. Právě oni dva dali předloni nejlepší vystoupení třídenního festivalu Summerjam.

Vstupenky jsou k dispozici na www.musicbar.cz a v předprodejních sítích TicketproEventim a GoOut.cz za 400,- Kč + poplatky. Na pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku.

Web: www.musicbar.cz