Jdi na obsah Jdi na menu

Do Prahy poprvé zavítá australská zpěvačka Courtney Barnett!

14. 6. 2019

Live: Courtney Barnett

Datum: 05.09.2019                                         Místo: Lucerna Music Bar, Praha

courtney-barnett.jpgCourtney Barnett (foto - zdroj: facebook.com)

Courtney Barnett představuje jeden z nejvýraznějších a nejpůsobivějších hlasů v indie rocku. Je to zpěvačka a kytaristka, která mísí pronikavé vidění světa s takřka devastujícím sebehodnocením. Její nezvyklé hudební struktury a nálady předznamenávají další budoucí úspěchy.

Fantastické koncerty prodchnuté feedbackovým vazbením získaly Courtney Barnett fanoušky na pěti světadílech. Australská umělkyně vystoupí 5. září v pražském Lucerna Music Baru.

Courtney Barnett má na kontě celou řadu ocenění v rodné Austrálii, stejně jako nominace na Grammy a Brit Awards. Debutové album „Sometimes I Sit And Think, And Sometimes I Just Think” způsobilo malou senzaci a nadšené kritiky. Magazín Rolling Stone chválil Courtney Barnett jako „jednu z nejostřejších a nejoriginálnějších písničkářek současnosti - na jakékoliv úrovni a v jakémkoliv žánru. Je vtipná jak Lena Dunham, je to dylanovský ninja slov”.

V roce 2017 vyšla Courtney Barnett skvělá nahrávka „Lotta Sea Lice”, introspektivní deska duetů s Kurtem Vilem, a loni její druhé sólové album nazvané „Tell Me How You Really Feel”.

Vstupenky na pražské vystoupení jsou k dispozici za 540,- Kč (+ poplatky) na pokladně a webu Lucerna Music Baru (na pokladně bez poplatků) nebo v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketmaster a Ticketportal. Na místě v den koncertu budou lístky za 650,- Kč.