Jdi na obsah Jdi na menu

Do Prahy se vrátí americké duo Icon For Hire!

22. 11. 2019

Live: Icon For Hire

Datum: 06.03.2020       Místo: Futurum Music Bar, Praha

icon-for-hire.jpgIcon For Hire (foto: Angelika Špicarová)

Icon For Hire se naposledy v České republice ukázali v pražském klubu Café V lese, který také dle očekávání vyprodali. Po dvou letech se formace znovu objeví v Praze, ale tentokrát zavítá do Futurum Music Baru. Koncert se uskuteční 6. března.

Od svého založení v roce 2007 si duo, sestávající ze zpěvačky Ariel Bloomer a kytaristy Shawna Jumpa, získalo mnoho příznivců, kteří oceňují nejen jejich muziku, ale rovněž upřímnost s jakou ji dělají. Uvěřitelnost a energie jsou také nedílnou součástí aktuální nahrávky „You Can’t Kill Us”, jež produkoval Mike Green (Gwen Stefani, All Time Low). Deska byla financována přímo fanoušky přes Kickstarter. Vybralo se neuvěřitelných 127200 dolarů, což kampaň řadí mezi jednu z nejúspěšnějších na poli hudby.

Po překonání všech útrap, které hudební byznys skýtá, jsou Icon For Hire silnější než kdy dřív a jsou důkazem, že můžete převzít kontrolu nad svým životem. A to je možná největší úspěch, jehož jde dosáhnout.

Vstupenky za 390,- Kč + poplatky jsou k dispozici na webu Futurum Music Baru, na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků) nebo v sítích GoOut.cz, Ticketmaster a Ticketportal. Na místě v den koncertu budou lístky za 490,- Kč.