Jdi na obsah Jdi na menu

Energičtí John Coffey opět vystoupí v Praze!

14. 9. 2016

Live: John Coffey                  Support: Brutus

Datum: 17.09.2016                    Místo: Klub 007, Praha

john-coffey-2016.jpgJohn Coffey (foto - zdroj: GoOut.cz)

Po tři čtvrtě roce se John Coffey vrací na strahovskou Sedmičku. Nekonečný proud čisté energie, který z kapely proudil na pódiu, se přetavil do jedenácti skladeb, ve kterých rezonuje napětí, pot a inspirace.

„Byla to zase fuška, ale skvělá zpráva je, že je deska hotová. Po turné k Bright Companions v roce 2013 jsme prostě začali znovu zkoušet a jeli zase od začátku. Dali jsme na dveře zámek a složili pecky, které jsme si přáli slyšet. Natočili jsme muziku, která se nám moc líbí, s příběhy, které chceme lidem vyprávět,” vyznává se John.

Nahrávka „The Great News” vznikla v létě roku 2014 ve studio Mailmen Studio’s v holandském Utrechtu pod dozorem amerického producenta Matta Goldmana, který dělal s kapelami The Chariot a Underoath. Spolupráce Goldmana, mistra v zachycení syrové energie na desku, a Johna Coffeyho měla za výsledek nahrávku, která šlape, buší a drtí a nikdy se přitom nerozbředne. Je jako sud energie, kterému vládnou melodie - jedinečný mix intenzivního ječení a skvělých harmonií.

Vydání alba „Bright Companions” (2012) bylo přelomovým momentem pro punk rockovou naději celého Nizozemí. John Coffey opanoval pódium za hlasitého povzbuzování ječícího a řádícího obecenstva a od té doby je to naprosto spanilá jízda.

Loni v prosinci nizozemští divoši John Coffey odehráli skvělý koncert na strahovské Sedmičce. Již 17. září se vrací na místo činu a jako support si přivezou belgické Brutus. Vstupenky za 213,- Kč jsou k dispozici v předprodejní síti GoOut.cz. Na místě v den koncertu budou lístky za 250,- Kč.