Jdi na obsah Jdi na menu

Everything Everything přivezou do Prahy svou žhavou novinku!

19. 8. 2015

Live: Everything Everything           

Datum: 03.12.2015                                                 Místo: Palác Akropolis, Praha

everythingeverything2015.jpgEverything Everything (foto - zdroj: GoOut.cz)

Z Manchesteru vzešlo mnoho vynikajících kapel a Everything Everything jsou jednou z nich. V červnu vydali své nové album „Get To Heaven”, se kterým přijedou i do Prahy.

Neotřelý a drzý mix všeho, co v současné hudbě rezonuje od rocku přes funky až po elektroniku si můžete plnými doušky vychutnat 3. prosince v Paláci Akropolis.

Everything Everything plně dostojí svému jménu. Ve své hudbě dokonale kombinují vše se vším. Už na prvních singlech z roku 2008 rockový základ okořenili prvky z příbuzných progresivních žánrů a jako pořádný kopec třešniček na špičku dortu přidali to nejaktuálnější z r'n'b, funku, hip hopu a elektroniky. Vznikl tak drzý, ale velice živý mix, který je pro skupinu typický. O tom, že tato kombinace si dokáže najít mnoho fanoušků, svědčí úspěch debutového alba „Man Alive” z roku 2010, na které navázalo ještě úspěšnější „Arc” o tři roky později, jenž se vyšplhalo až na páté místo britské hitparády.

Letošní „Get To Heaven” posouvá hranice fantazie ještě dál. Dává vzpomenout na nadžánrovou nespoutanost a kreativitu kapel z devadesátých let, avšak reflektuje i aktuální hudební trendy. I proto „Get To Heaven” jmenuje BBC Radio1 jako nejočekávanější album tohoto léta.

Na vlně imaginace a hudby, ve které je všechno možné se můžete nechat unést v Paláci Akropolis 3. prosince.

Vstupenky na koncert Everything Everything jsou k dispozici za 490,- Kč v sítích GoOut.cz a Ticketpro.