Jdi na obsah Jdi na menu

Ewert and The Two Dragons budou koncertovat v Praze!

26. 4. 2019

Live: Ewert and The Two Dragons          Support: Jaro 

Datum: 28.04.2019                                         Místo: NoD/Roxy, Praha

ewert-and-the-two-dragons.jpgEwert and The Two Dragons (foto - zdroj: fource.cz)

Indie folkoví Ewert and The Two Dragons jsou jednou z nejúspěšnějších estonských kapel za hranicemi své země. Do povědomí se dostali díky prvnímu albu „The Hills Behind The Hills” z roku 2009 i jeho následovníku „Good Man Down”.

Obě desky dobyly vrchol domácí hitparády a skupina za ně dostala 5 estonských hudebních cen včetně té za nahrávku a skladbu roku. Do Prahy se vrací po šesti letech, aby představila čtvrté neméně úspěšné album „Hands Around The Moon”. Formace vystoupí 28. dubna v experimentálním prostoru NoD.

Mimo tyto ocenění mají Ewert and The Two Dragons na kontě i cenu z největšího showcase festivalu Eurosonic pro umělce, kteří se dokázali prosadit i za hranicemi své země. Kromě Evropy skupina koncertovala ve Spojených státech amerických, kde se podepsala pod tamní renomovaný label Sire. Po úspěchu ve světě si draci v roce 2016 troufli i na první domácí arénu.

Vstupenky na pražský koncert Ewert and The Two Dragons jsou k dispozici na fource.cz, GoOut.cz a v předprodejní síti Ticketmaster za 395,- Kč.