Jdi na obsah Jdi na menu

Francouzská kapela Lamuzgueule roztančí Lucerna Music Bar!

27. 2. 2015

Live: Lamuzgueule

Datum: 03.03.2015                                          Místo: Lucerna Music Bar, Praha

lamuzgueule2015.jpgLamuzgueule (foto - zdroj: musicbar.cz)

Po úžasném říjnovém electroswingovém večeru s Alice Francis se do Lucerna Music Baru chystá další parádní párty. Tentokrát s francouzským projektem Lamuzgueule, který zde představí originální show plnou swingu, electra a balkánských beatů. A to úplně poprvé v České republice!

Jejich francouzské texty společně s anglickými perfektně doplňují muziku a tvoří parádní požitkářský mix starého a nového. Vintage zvuk saxofonu, dvou zpěvů, houslí, basy a kytary je mixován s nakažlivými elektronickými beaty a skládá dohromady vlastní originální styl, který vás zaručeně dostane do varu. Jako každá pořádná electroswingová kapela i Lamuzgueule se potkali se zakladatelem tohoto žánru Parov Stelarem, když spolu vystupovali v Itálii.

Debutové album „Radio Béret & Disco Zina” z roku 2012 zaznamenalo nebývalý úspěch a loni vydali Lamuzgueule druhé studiové album „Bada Boom Boom Swing”, na kterém spolupracovali s velkými jmény jako Lyre Le Temps, Jenova Collective, Bart & Baker a dalšími. „Pracovali jsme tvrdě a jsme hrdí na výsledek. Na nové desce jsme spolupracovali v průběhu deseti měsíců s vysněnými hosty a s týmem velkého francouzského studia La Bobine. Jsme vděční všem fanouškům, díky jejichž příspěvkům jsme si mohli dovolit tuhle desku natočit,” říká Romain Deschamps, frontman kapely.

Taneční večer odstartuje a zakončí duo DJ James Wing (Electro Swing River) a saxofonista Mad Sax. Těšte se na vesele taneční electroswingový energy drink kořeněný poctivou dávkou swing & bassového temperamentu v doprovodu hyperaktivního saxofonisty.

Vstupenky za 250,- Kč bez poplatku jsou k dispozici na pokladně Lucerna Music Baru, v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim a GoOut.cz navýšené o poplatky prodejce. Na místě v den koncertu budou lístky za 300,- Kč.

Web: musicbar.cz