Jdi na obsah Jdi na menu

Front Line Assembly po dvou letech opět zaúřadují v Praze!

12. 6. 2013

Live: Front Line Assembly      Support: Haujobb

Datum: 15.08.2013                     Místo: Lucerna Music Bar, Praha

front-line-assembly-2013.jpgFront Line Assembly (foto - zdroj: musicbar.cz)

Dvě informace, které potěší srdce každého fanouška kanadských Front Line Assembly. Bill Leeb a spol. v těchto dnech dokončují poslední práce na nové desce, která vychází v červnu. Navíc se chystají na turné do Evropy, které se jednou zastávkou dotkne v srpnu i České republiky!



Už v červenci loňského roku jsme psali o tom, že Front Line Assembly ve studiu nahrávají novou studiovou desku. V plánu bylo vykašlat se na kytary a s novým albem se tak trochu vrátit nazpět k vlastním kořenům. Bill Leeb a Jeremy Inkel na Facebooku doplnili doposud střídmé informace o další podrobnosti: "V srpnu vyjedem na turné do Evropy na desetidenní šňůru". Kanadská čtveřice bude také jedním z headlinerů megafestivalu M'era Luna.

Fanoušky tvrdé elektroniky jistě potěší, že předskokanem pražského koncertu Front Line Assembly bude jiná zasloužilá parta, která se v našich luzích a hájích neukázala velmi dlouhou dobu - Haujobb (DE)!

Vstupenky bez poplatku jsou k dispozici na pokladně Lucerna Music Baru, v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim a Ticketstream navýšené o poplatky prodejce.

Předprodej - Lucerna Music Bar: 450,- Kč
Cena na místě - Lucerna Music Bar: 550,- Kč



Více info na:
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotiom

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář