Jdi na obsah Jdi na menu

Grungem nasáklá skupina Highly Suspect se představí v Praze!

10. 1. 2018

Live: Highly Suspect

Datum: 17.02.2018                                           Místo: Lucerna Music Bar, Praha

highly-suspect_2018.jpgHighly Suspect (foto - zdroj: musicbar.cz)

Obrovský zájem o únorový koncert amerického tria Highly Suspect a vyprodané Futurum přesunul očekávanou událost začátku roku do větších prostor Lucerna Music Baru. I přestože kapela teprve v roce 2015 vydala debutové album „Mister Asylum”, dokázala strhnout pozornost fanoušků po celém světě.

Highly Suspect si hned první nahrávkou vysloužili nominaci na Grammy. Od té doby stoupají stále vzhůru. Další rok tihle fešáci svůj úspěch zopakovali a druhá deska „The Boy Who Died Wolf” jim vynesla nominace na Grammy hned dvě. Jejich tvorba je plná úderných rockových skladeb, famózních kytarových sól a silných refrénů. Písně jsou nabité energií, emocemi a odzbrojující upřímností. Za krátkou dobu na scéně se skupina již stihla zastavit na hlavních světových festivalech nebo uspořádat turné napříč kontinenty včetně Austrálie a Nového Zélandu.

Členové formace Highly Suspect nejenže zatraceně dobře vypadají, ale také hrají vysoce kvalitní rockovou muziku, které je v dnešní době čím dál tím méně.

Zbývající vstupenky na pražské vystoupení Highly Suspect, které proběhne 17. února, jsou k dispozici na musicbar.cz a GoOut.cz za 450,- Kč.