Jdi na obsah Jdi na menu

Helloween přivezou do České republiky novou desku!

7. 9. 2015

Live: Helloween, Gotthard    Support: Crimes of Passion

19.02.2016 Sportovní hala Euronics, Zlín
20.02.2016 Forum Karlín, Praha

helloween_2016.jpgHelloween (foto: Martin Häusler) 

Jedním z netrpělivě očekávaných alb letošního roku bylo „My God-Given Right” od německé metalové legendy Helloween.

Svou patnáctou studiovou desku vydali 29. května a umístění v horních patrech oficiálního prodejního žebříčku IFPI svědčí o tom, že české publikum Dýně miluje. Začátkem nového roku tak očekávejte její oficiální představení!

„Nikdy nevím jak se to stane, ale zase se nám to povedlo... To album šlape jak má! A podíl na tom mají i dva úžasní chlapi: producent Charlie Bauerfeind a Martin Häusler, který se postaral o úžasný 3D cover, aniž by plýtval barvami,” říká zpěvák Andi Deris.

Autor k němu dodává: „Prvotní inspirace přišla ze samotného titulu a taky z názvů některých skladeb, jako Swing of a Fallen World, Lost in America nebo Battle´s Won. Pak jsem narazil na blockbuster Day After Tomorrow – Den poté a nápad světa, ve kterém zůstali pouze dýňáci, byl zrozen.”

gotthard_2016.jpgGotthard (foto: Martin Häusler)

A to není všechno! Spolu s Helloween k nám přiveze poslední desku s názvem Bang!” i švýcarská kapela Gotthard, i když sílu svých skladeb předvedli už v červenci ve Vizovicích, na Masters of Rock.

Přímý, klasický, mistrovsky zahraný hard rock uspokojí hned s prvními tóny snad všechny rockové fanoušky. To potvrzuje fakt, že Gotthard prodali více než 2 miliony alb po celém světě!

Tato skvělá dvojice spolu s předskakující britskou formací Crimes of Passion vám přijede zpříjemnit hned dva chladné únorové večery, nenechte si je ujít! Vystoupí 19. února ve zlínské sportovní hale Euronics a o den později v pražském Foru Karlín.

Vstupenky na stání za 690,- Kč a stání před pódiem za 890,- Kč (platné do 1. listopadu, potom se cena zvýší) jsou k dispozici na webu mastersofrock.cz nebo v obvyklých předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticket-Art.