Jdi na obsah Jdi na menu

Hollywood Undead zavítají do České republiky!

25. 8. 2017

Live: Hollywood Undead            

Datum: 16.02.2018                     Místo: Forum Karlín, Praha

010---hollywood-undead.jpgHollywood Undead (foto: Angelika Špicarová)

Maskovaná partička z Los Angeles Hollywood Undead, která má na kontě již čtyři studiová alba a na podzim vydává novou desku, se po dvou letech vrátí do pražského Fora Karlín.

Losangelská pětice Hollywood Undead do Prahy přijede 16. února 2018 s albem „V (Five)”, jehož vydání je naplánováno na 27. října. Pětka v názvu má pro kapelu symbolický význam. Jedná se o páté studiové album, na němž pracuje pět „bratrů” (Johnny 3 Tears, J-Dog, Charlie Scene, Funny Man, Danny). „Nic nesouvisí s podstatou muziky tolik jako tohle číslo. Numerologie je mocná. Když jsme si řekli Pět, prostě to dávalo smysl. Fakt, že jsme se všichni dokázali shodnout na jednom slově, z nás dělá, kdo jsme. Navíc se ohlížíme zpátky k No. 5, pátému tracku naší první desky,” říká Johnny 3 Tears.

První ochutnávkou z očekávaného alba je singl „California Dreaming”, který skupina vypustila před několika týdny. K němu vyšel i videoklip, ve kterém členové vystupují neobvykle bez masek. Skladba podle zpěváka J-Doga pojednává o dvou protikladech Kalifornie. „Máš tu lesk, krásu, slunce, surfování. Pak je tady i ta druhá, zvrácená strana. Lidi, kteří nemůžou platit nájem nebo celebrity, které se chovají jako idioti a falešné pozlátko,” říká J-Dog o nejnovějším tracku.

Vstupenky na pražský koncert Hollywood Undead jsou k dispozici přes fource.cz, GoOut.cz a v předprodejní síti Ticketpro za 850,- Kč.