Jdi na obsah Jdi na menu

Hvězdní HIM odehrají v Praze klubový koncert!

18. 6. 2015

Live: HIM          

Datum: 03.08.2015                                Místo: Roxy, Praha

005---him.jpgHIM (foto: Angelika Špicarová)

Veil productions presents

Finská rocková skupina HIM potvrdila na pondělí 3. srpna svůj koncert v Praze, kde se představí v klubu Roxy. Vystoupení nabídne průřez kompletní diskografií kapely a chybět nebudou ani songy z dosud posledního alba „Tears On Tape”.

V pořadí osmé studiové album kapela vydala v polovině dubna roku 2013 a hodně se snažila prorazit s ním i na americkém trhu, což se jí víceméně podařilo. Na desce je včetně titulní písně „Tears On Tape” celkem třináct songů.

Jedná se už o čtvrtý počin v pořadí, který HIM nahrávali ve Finnvox studiích ve finských Helsinkách. Na natáčení opět dohlížel jejich dvorní producent Hiili Hiilesmaa.

Letos v lednu kapelu opustil bubeník Mika Karppinen. O případném nahrávání nové muziky z dílny HIM zatím nejsou žádné zprávy.

Vstupenky na srpnový pražský koncert HIM jsou k dispozici za cenu 990,- Kč + poplatky v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal.

Nejlevněji jsou lístky k sehnání ve formě e-ticketu přes partnerskou agenturu Obscure promotion na webu obscure.cz/cs/order/product/50.