Jdi na obsah Jdi na menu

Hvězdný Kendrick Lamar bude koncertovat v České republice!

20. 5. 2022

Live: Kendrick Lamar    Special guests: Baby Keem ,  Tanna Leone

Datum: 10.10.2022                                                Místo: O2 Arena, Praha

kendrick-lamar.jpgKendrick Lamar (foto - zdroj: Live Nation)

Hvězda světového rapu Kendrick Lamar zavítá poprvé do Prahy. Slavný umělec vyráží na mohutné „The Big Steppers Tour”, v rámci něhož představí své nové album „Mr. Morale & The Big Steppers”, které před pár dny spatřilo svělo světa. Koncert se bude konat 10. října v O2 Areně.

Čtyřiatřicetiletý Kendrick Lamar Duckworth, rodák z kalifornského Comptonu, je pravděpodobně nejvlivnější rapper, hudební producent a skladatel současnosti.

Významem se dá přirovnat snad jen k osobnostem, jako jsou Bob Dylan nebo Miles Davis. Kendrick Lamar vytvořil komerčně úspěšné nahrávky s ostrým sociálním komentářem, v nichž jsou patrné ohlasy moderního jazzu, funku a soulu. Skladby doplňuje nápaditými videoklipy. Je držitelem čtrnácti Grammy a celé řady dalších cen, prodal přes sedmdesát milionů nosičů svých alb, která byla všechna oceněna platinovou deskou.

V O2 Areně jako předskokan vystoupí producent a hudebník Baby Keem, jenž je bratranec Kendricka Lamara. Druhým předskokanem bude Tanna Leone, kterého Lamar vydává u svého labelu.

Vstupenky na pražský koncert v cenových relacích od 990,- Kč do 2390,- Kč jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketmaster a Ticketportal.