Jdi na obsah Jdi na menu

Indie folkoví Hollow Coves budou koncertovat v Praze!

21. 6. 2019

Live: Hollow Coves

Datum: 07.11.2019                          Místo: Futurum Music Bar, Praha

hollow-coves.jpgHollow Coves (foto - zdroj: futurum.musicbar.cz)

Dynamická indie folková kapela z Austrálie, která vášnivě ráda cestuje a pozoruje svět - to jsou ​Hollow Coves, ​projekt Ryana Hendersona a Matta Carinse. V Praze vystupovali již několikrát, tentokrát zavítají 7. listopadu do Futurum Music Baru.

Hollow Coves se dali dohromady v roce 2013 a od začátku oba muzikanty spojovala láska k akustické hudbě. Jako své vzory citují Anguse & Julii Stone, Bena Howarda nebo The Paper Kites. Tvoří však osobitou podobu indie folku se zemitým folkovým zvukem, akustickými melodiemi a vokálními harmoniemi. Pocházejí z Brisbane v Austrálii, kde doma nahráli své první tři skladby. Později přizvali kamaráda a producenta ​Haydena Smithe. 

Jejich debutová nahrávka „The Woods” bodovala nejen u milionu posluchačů po celém světě, ale vyšplhala na první místo Hype Machine a programu THR Top TV Songs chart.

Vstupenky na pražské vystoupení Hollow Coves za 390,- Kč + poplatky jsou k dispozici na webu Futurum Music Baru a na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků) nebo v sítích GoOut.cz, Ticketmaster a Ticketportal. V případě nevyprodání lístků v předprodejích budou na místě v den koncertu za 490,- Kč.