Jdi na obsah Jdi na menu

Irská skupina Therapy? zavítá do Prahy už příští pátek!

16. 1. 2016

Live: Therapy?            Support: Flesh Roxon, Dirty Blondes

Datum: 22.01.2016                                  Místo: Rock Café, Praha

therapy-2016.jpgTherapy? (foto - zdroj: facebook.com)

Legendární irští veteráni Therapy? zahrají již v pátek 22. ledna v pražském klubu Rock Café. Tříčlenná parta rockerů zde představí své zatím poslední, velmi povedené album „Disquiet”, které vydala v březnu minulého roku.

Spolu s Therapy? se představí i dva hosté v roli předskokanů. Až z mrazivého Finska doputuje hororpunková parta Flesh Roxon, která funguje teprve od roku 2012 a doposud stačila vydat jedno album nazvané „Flesh To The Bone”. Na něm se energický kvartet prezentuje směsicí psychobilly, punk rocku i metalu.

Tuzemskou scénu zastoupí rock'n'rollová senzace Dirty Blondes, která je proslulá svými strhujícími koncerty. Pražská parta, v čele s charismatickou zpěvačkou Danou, zatím vydala dvě vydařené nahrávky, přičemž druhá „We Live Only Once” vyšla v roce 2014.

Jediný koncert v České republice, který Therapy? odehrají, startuje 22. ledna od 20 hodin v klubu Rock Café. Vstupenky jsou k dispozici za 420,- Kč v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketstream i přímo na pokladně klubu Rock Café. Na místě pak budou lístky za 490,- Kč.

Text - zdroj: musicserver.cz/Ondřej Hricko