Jdi na obsah Jdi na menu

Jessy Lanza přiveze do Prahy dlouho očekávané album!

6. 2. 2020

Live: Jessy Lanza      

Datum: 05.03.2020                                 Místo: MeetFactory, Praha

jessy-lanza.jpgJessy Lanza (foto - zdroj: meetfactory.cz)

Téměř čtyři roky trvalo než electropopová diva Jessy Lanza ohlásila návrat na hudební scénu. Novou, zatím nepojmenovanou deskou naváže na silný debut „Pull My Hair Back” z roku 2013 a o tři roky mladší, skvěle přijatou nahrávku „Oh No”. Své něžné songy představí 5. března v pražském klubu MeetFactory.

Minimalistický subtilní pop. Propojení tradiční taneční hudby s progresivní elektronikou. Retro estetika se současným zvukem. Vedle toho je kanadská zpěvačka označována po boku FKA twigs nebo Kelely za naději současného a alternativního R&B. Její unikátní postavení na popové scéně podtrhuje, že dosavadní dvě alba vydala na Hyperdub Records, nezávislém labelu, který podporuje progresivní a experimentální taneční muziku.

Na začátek roku 2020 ohlásila vydání nové nahrávky a vzbudila tak mezi fanoušky velká očekávání. Přesné datum zatím není známo, Jessy Lanza prozradila jen opětovnou spolupráci s Jeremym Greenspanem ze spřízněných Junior Boys. S novinkou se vydá na evropské turné, v jehož rámci zavítá i do Prahy.

Vstupenky na pražský koncert za 350,- Kč jsou k dispozici na meetfactory.cz a GoOut.cz nebo za 385,- Kč v síti Ticketportal. Předprodej končí v den vystoupení v 18:00 hodin. Na místě budou lístky za 450,- Kč.