Jdi na obsah Jdi na menu

Kapela minus123minut pokřtí nové album v Lucerna Music Baru!

18. 9. 2019

Live: minus123minut

Datum: 25.09.2019                                               Místo: Lucerna Music Bar, Praha

minus123minut.jpgminus123minut (foto: Angelika Špicarová)

Fenomenální kapela minus123minut vydává po dlouhých deseti letech novou studiovou desku. Pro speciální koncert v pražském Lucerna Music Baru si skupina pozve několik vzácných hostů. Jisté je, že vás čeká nezapomenutelný večer plný mistrovského muzikantství a čiré radosti z hudby.

Formaci minus123minut tvoří trio uznávaných umělců: zpěvák, kytarista a autor písní Zdeněk Bína, baskytarista Fredrik Janáček a výjimečný bubeník Dano Šoltis.

Síla minus123minut spočívá především v živých energických vystoupeních, které jsou z velké části tvořeny improvizací. Propojují žánry jako soul, groove, jazz, funk či world music. A protože, jak sami říkají, nejsou porostlí mechem, jsou otevřeni i vlivům současné hudby. Na jejich pelmel se nejen dobře tančí, ale jelikož jde o výjimečné muzikanty, dobře se na ně také dívá.

Minus123minut vydali pět alb a obdrželi cenu Anděl za Objev roku v roce 1999. Hráli na předních českých festivalech, vyprodávali kluby u nás i na Slovensku. Jako jedna z mála tuzemských kapel slavili úspěchy také v zahraničí, kde odehráli kolem dvou set koncertů v klubech a na festivalech (Holandsko, Polsko, Francie, USA nebo Anglie).

Křtem aktuální desky začíná nová etapa skupiny minus123minut a vy můžete být u toho.

Vstupenky na stání za 250,- Kč + poplatky a na sezení (balkon) za 450,- Kč + poplatky jsou k dispozici na webech musicbar.cz a GoOut.cz nebo na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků).

Na místě v den koncertu budou lístky na stání za 350,- Kč a na sezení za 550,- Kč.