Jdi na obsah Jdi na menu

Kollektiv Turmstrasse vystoupí v Praze!

17. 4. 2017

Live: Kollektiv Turmstrasse          

Datum: 09.06.2017                 Místo: Roxy, Praha

kollektiv-turmstrasse_2017.jpgKollektiv Turmstrasse (foto: David Rasche)

Po loňské vyprodané show se do Prahy vrací zástupci Diynamic labelu Kollektiv Turmstrasse. Naposledy dokázal sám Nico přinést neopakovatelný zážitek pro opravdové deep housové fajnšmejkry a tentokrát se Nico i Christian předvedou v back2back DJ setu. Pravou berlínskou atmosféru přivezou 9. června do Roxy.

Dlouhá Strasse se opět zahalí do berlínské nálady. Na scéně se Kollektiv Turmstrasse pohybují už od roku 2000 a pravidelně zaplavují hudební scénu jedinečnou produkcí. Christian a Nico za dobu svého působení dokázali oslovit fanoušky po celém světě svou osobitou tvorbou a procítěností setů, které ale zároveň vyzařují spoustu energie.

Už loni bylo vyprodáno a letos tomu nejspíš nebude jinak. Velký zájem o Diynamic umělce v poslední době mluví za vše. Už 9. června do pražského klubu Roxy opět zavítá kousek Berlína společně s Kollektiv Turmstrasse. Těšte se na procházku mezi minimalem, deep housem a atmosférickou elektronikou.

Vstupenky na pražský koncert za 300,- Kč (+ poplatky) jsou k dispozici v předprodejních sítích GoOut.cz a Ticketpro. V NoD jsou lístky k sehnání za zvýhodněnou cenu 320,- Kč.