Jdi na obsah Jdi na menu

Koncerty Beth Hart a Waltera Trouta se přesouvají na rok 2021!

19. 8. 2020

beth-hart_2018.jpgBeth Hart (foto: Angelika Špicarová)

Vzhledem k nelepšící se situaci ve spojení s koronavirovou epidemií dochází ke změnám v termínech dříve oznámených koncertů agentury Liver Music. Přesuny v datech konání jsou ohlášeny u podzimního vystoupení americké bluesové hvězdy Beth Hart a u dvojice již jednou přeložených koncertů ikonického blues rockového kytaristy a zpěváka Waltera Trouta.

Plánovaný říjnový koncert Beth Hart se nově uskuteční 9. června 2021 v pražské hale O2 universum. Místo konání se tedy nemění. Obě show Waltera Trouta se překládají na květen 2021. V Uherském Brodě vystoupí 29. a v pražském Lucerna Music Baru 31. května.

„Již zakoupené vstupenky na všechny tři koncerty zůstávají samozřejmě v platnosti. Naopak přidáváme do prodeje další, neboť pevně věříme, že v červnu příštího roku již žádná omezení nebudou,” říká za pořádající agenturu Liver Music Petr Pošvic.

Na dvojici dalších koncertů připravovaných na podzim tohoto roku se však náhradní termíny najít nepodařilo. Vystoupení Erica Galese a Nahka, plánovaná na 12. a 17. října, se tedy bohužel konat nebudou.