Jdi na obsah Jdi na menu

Kosheen roztančí v příštím roce Českou republiku!

28. 12. 2019

Live: Kosheen     

23.02.2020 Lucerna Music Bar, Praha
25.02.2020 Lucerna Music Bar, Praha

34_kosheen.jpgKosheen - Sian Evans (foto: Angelika Špicarová)

Bristolští Kosheen v čele se Sian Evans, kteří formovali tvář světové taneční scény na začátku milénia, se vracejí na pódia. V příštím roce se chystají na turné po České republice, v jehož rámci se představí 23. a 25. února v pražském Lucerna Music Baru. Dále zahrají 26. února v Brně, 27. února v Ostravě a 28. února v Pardubicích. Vystoupí v nové rozšířené sestavě, která slibuje výraznější show.

Ta naváže na poslední koncert v roce 2015, kdy Kosheen předvedli zdařilý experiment s Bohemian Symphony Orchestra Prague. Uslyšíme nadupanou muziku, které vévodí nezaměnitelný a uhrančivý hlas zpěvačky Sian Evans. Formace spadá svou tvorbou pod trip-hop, breakbeat či alternativní rock s výraznými prvky drum’n’bassu. Právě široký hudební záběr v elektronickém pojetí, dělá z Kosheen absolutně vyhraněnou a netypickou kapelu, která mezi ostatními vyčnívá.

Kosheen rozhodně není potřeba blíž představovat, protože už jen při vyslovení názvu skupiny se snad každému vybaví jejich nesmrtelné a zcela charakteristické hity „Hungry”, „Hide U” nebo „Catch”.

Vstupenky na pražský koncert Kosheen, který proběhne 23. února jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketlive.cz za 790,- Kč. Lístky na vystoupení 25. února jsou již vyprodány.