Jdi na obsah Jdi na menu

Kultovní Dream Theater budou koncertovat v České republice!

3. 1. 2020

Live: Dream Theater

Datum: 15.02.2020                                              Místo: Tipsport Arena, Praha

024---dream-theater.jpgDream Theater (foto: Angelika Špicarová)

Progresivní metaloví titáni Dream Theater s potěšením oznamují turné napříč evropským kontinentem, jež bude oslavovat nejen aktuální desku „Distance Over Time”, ale také významný milník kapely, 20 let od vydání uznávaného alba „Metropolis Part 2: Scenes From A Memory”.

„The Distance Over Time Tour - Celebrating 20 Years Of Scenes From A Memory” je naplánováno na začátek letošního roku. V lednu a únoru vyrazí Dream Theater na 28 denní koncertní šňůru napříč 16 evropskými státy a fanoušci se mohou těšit na téměř tříhodinovou nezapomenutelnou show.

Kultovní formace Dream Theater je tvořena špičkovými metalovými hudebníky, studiovými muzikanty s vytříbenou hráčskou technikou, kteří jsou uznávaní po celém světě. Žhavým jádrem skupiny jsou baskytarista John Myung a kytarista John Petrucci, kteří společně s brilantním klávesistou Jordanem Rudessem a současným bubeníkem Mikem Manginim tvoří jedinečný hudební podklad pro vynikající zpěv Jamese LaBrie. Již dvakrát byli nominovaní na cenu Grammy.

Poznačte si do svých diářů datum 15. února, protože v tento den se v pražské Tipsport Areně uskuteční monstrózní show velikánů Dream Theater.

Vstupenky na pražský koncert Dream Theater jsou k dispozici na webu mastersofrock.cz a v předprodejní síti Ticketportal v cenových relacích od 890,- Kč do 1290,- Kč.