Jdi na obsah Jdi na menu

Leaves´ Eyes přijedou představit novou desku do Prahy!

8. 10. 2015

Live: Leaves'Eyes  Support: Diabulus In Musica, Melted Space

Datum: 29.10.2015                              Místo: Nová Chmelnice, Praha

leaveseyes_2015.jpgLeaves´ Eyes (foto - zdroj: pragokoncert.com)

Mistři gothického metalu Leaves´ Eyes vydali ke konci prázdnin nové album. Kořeny této epické novinky lze hledat v norské mytologii.

Aktuální deska „King Of Kings” byla nahrána v několika zemích Evropy a jejího hostování se ujal sbor London Voices, který je známý svým hlasem ve filmech „Pán Prstenů”, „Hobit” a „Harry Potter”.

Na koncert Leaves´ Eyes k albu „King Of Kings” se můžete těšit 29. října v pražském klubu Nová Chmelnice. Krásku Liv Kristine s jejím andělským hlasem si rozhodně nesmíte nechat ujít!

První doprovodná kapela, která se připojí k Leaves´ Eyes, je španělská symfonická skupina Diabulus In Musica mísící vášeň klasické hudby s moderním metalem. Formace Melted Space z Francie je druhým doprovodem pro toto turné. Ambiciózní projekt metalové opery pod vedením francouzského skladatele a pianisty Pierra le Pape je výjimečný svou hloubkou projevu a kreativními projekty, při kterých jim byl po boku například i Pražský filharmonický orchestr, s nímž kapela letos natočila nové CD.

Vstupenky za 590,- Kč jsou k dispozici na webu mastersofrock.cz a v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticket-Art.

Web: pragokoncert.com