Jdi na obsah Jdi na menu

Legendární skupina Scooter míří do České republiky!

23. 6. 2015

Live: Scooter

13.11.2015 Malá sportovní hala, Praha
14.11.2015 Boby centrum, Brno

scooter2015.jpgScooter (foto - zdroj: ticketpro.cz)

Legenda taneční hudby 90. let přijede v listopadu do České republiky nabitá novou energií.

Taneční beaty Scooter, přesně se trefující do nálady zábavychtivého publika, oslňující pódiová show, originální polodeklamovaný a polokřičený projev frontmana H. P. Baxxtera, jehož charismatu a sex-appealu čas nic neubral a hity „Hyper Hyper”, „Fire”, „How Much Is the Fish?”, „Ramp!”, „Nessaja”, „Maria (I Like It Loud)” , „Move Your Ass” nebo „Break It Up” - to vše rozhýbe Prahu a Brno.

Scooter má 23 hitů v top ten, 30 miliónů prodaných nosičů a na 90 zlatých a platinových desek za prodej.

Fenomenální skupina Scooter, jako jedna z mála, skutečně ovlivnila vývoj světové pop music a sama si vytvořila svůj osobitý hudební styl. Formace Scooter sama založila energický styl rave hardcore v čele s miláčkem publika - expresivním zpěvákem H. P. Baxxterem. 

Pražskou Malou sportovní halu a brněnské Boby centrum rozezní 13. a 14. listopadu mohutná zvuková aparatura, která dá vyniknut energii syntetizátorů a agresivních beatů skupiny Scooter. Těšit se můžete na výjimečnou show plnou laserů, efektů, dekorací, tanečnic a nejmodernějších LED projekcí!

Vstupenky na pražský koncert jsou k dispozici v sítích Ticketpro a Ticketportal od 650,- Kč do 2490,- Kč. Lístky na brněnské vystoupení jsou k dostání v síti Ticketpro za 890,- Kč.