Jdi na obsah Jdi na menu

Lenny představí novou desku na čtyřech akustických koncertech!

23. 7. 2020

Live: Lenny                             

22.09.2020 Papírna, Plzeň
23.09.2020 Náplavka café & music bar, Hradec Králové
24.09.2020 Kabinet Múz, Brno
25.09.2020 Vnitroblock (malý sál), Praha

lenny-matu--s---to--th.jpgLenny (foto: Matúš Tóth)

Na konec letošního roku plánuje Lenny svůj dosud největší koncert v pražské hale O2 universum, ještě předtím ji však příznivci budou moci vidět a slyšet v komornějším prostředí. V září totiž zpěvačka absolvuje čtyři akustická vystoupení ze série „Weird & Wonderful Sessions” s omezenou kapacitou pro 100 diváků.

„Chci pro fanoušky vytvořit neopakovatelný zážitek, na který budou rádi vzpomínat. V O2 universu pro ně mám připravenou velkoformátovou show, takže u Sessions jsem si dala za cíl vytvořit něco intimního, u čeho by měli pocit, že jsou součástí jedinečné akce, kde budou mít mne a moji kapelu jen pro sebe,” přibližuje Lenny koncerty k novému albu „Weird & Wonderful”.

Příznivci budou mít v Plzni, Hradci Králové, Brně a Praze poprvé možnost naživo slyšet písně ze zmíněné druhé řadové desky, která se po vzoru debutu „Hearts” dočkala kladných recenzí. Ve speciálních akustických úpravách pochopitelně zazní také již osvědčené hity.

Kromě vystoupení se diváci mohou těšit i na další program. „Návštěvníci zažijí komorní akustický koncert, mohou se zeptat na cokoli, co je zajímá, strávit čas se mnou a mojí skupinou a na konci si ještě odnést něco hezkého z mého merchshopu,” shrnuje Lenny a dodává: „Chci si s fanoušky utvořit hezké vzpomínky a přiblížit jim nejen svoji hudbu, ale i svou osobu.”