Jdi na obsah Jdi na menu

Lucerna Music bar čeká divoká jízda s Che Sudaka!

13. 1. 2016

Live: Che Sudaka

Datum: 07.02.2016                  Místo: Lucerna Music Bar, Praha

che-sudaka-2016.jpgChe Sudaka (foto - zdroj: musicbar.cz)

Do pražského Lucerna Music Baru se 7. února vrátí energická barcelonská kapela Che Sudaka považovaná za vlajkovou loď žánru mestizo music.

Kdekoliv se dva argentinští bratři Leo a Kachafaz společně s kolumbijskými kámoši Cheko a Jotou objeví, jejich fůze cumbia, ska a punku garantuje rozjetou párty až do rána!

Expresivní sociokritické texty Che Sudaka odstraňují ideologické nebo psychologické hranice a snaží se bránit lidskou koexistenci proti politickému a mediálnímu tlaku. Dřívější ilegální imigranti z barcelonských ulic mají za sebou festivalová vystoupení ve čtyřiceti různých zemích a odehráli více jako 1500 koncertů po celém světě.

Jejich hudební kořeny vycházejí z jihoamerické populární kultury a legendárních kapel jako The Clash, Mano Negra a Los Fabulosos Cadillacs. Ohromující energie, kterou dávají svým divákům, je jejich hlavní značkou. Od Kolumbie po východní Evropu, od Mexika po Japonsko, zvou Che Sudaka na svou fiestu a nemůžou se dočkat, až spolu s vámi obrátí svět naruby.

Che Sudaka mají za sebou již šest studiových alb, zatím poslední deska vydaná na podzim 2014 nese název „Hoy”. Kapela se na ní vrátila ke svému původnímu zvuku, který nazývá La Makina Punk.

Vstupenky jsou k dispozici za 320,- Kč + poplatky. Předprodej běží na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu musicbar.cz a v sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim. Na místě v den koncertu budou lístky za 380,- Kč.